Spiercomfort - 500ml

23,99

Excl. BTW: €19,83

Excl. BTW:
€19,83
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Paardenapotheek
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

SpierComfort voor ontspannen en fitte spieren

VITALstyle SpierComfort is een verwarmende spierlotion die de doorbloeding van stijve en vermoeide spieren bevordert. Het is goed voor de doorbloeding van de diepere weefselzones,

met een aangename warmte en ontspanning als resultaat. Gebruik SpierComfort ook bij het herstel na een sportblessure, als verzorging bij spierspanning en stijfheid na een (intensieve) training. 

Hoe werkt SpierComfort?

Bij (over)belasting van spieren of een blessure kunnen stijve spieren baat hebben bij een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Het verwarmen van stijve en verkrampte spieren helpt deze ontspannen.
SpierComfort zorgt voor een goede doorbloeding dankzij een goede afvoer van melkzuur, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd, spieren sneller herstellen en bewegen comfortabeler gaat na fysieke inspanning.

Door het verwarmende effect van Cayennepeper kan de lotion heel goed ingezet worden bij stijve en zwaar belaste spieren. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid (trekt snel in). Handig voor of na een intensieve training! 

Gebruiksaanwijzing

Wrijf SpierComfort op de spieren, masseer eventueel in. Bij paarden met een gevoelige huid adviseren we het product 1:1 te verdunnen met water. Als je zelf een gevoelige huid hebt, draag dan handschoenen.
Gebruik het maximaal twee keer per dag, gedurende meerdere dagen. Cayennepeper staat op de dopinglijst en daarom mag SpierComfort niet bij wedstrijden gebruikt worden.

Samenstelling

Extracten uit arnicabloesem, smeerwortel, mosterdzaad, chilipeper en kamfer. Het product bevat isopropylicus 60% en propaan-2-ol.

Wat zit er in SpierComfort?

Arnicabloesem: Verwarmt en geeft comfort bij vermoeide spieren.

Smeerwortel: Verzorgt gevoelige spieren.

Cayennepeper: Maakt de spieren warm, ondersteunt de doorbloeding en geeft comfort bij stijve of stramme spieren.

Kamfer: Voor een goede doorbloeding en wordt snel opgenomen door de huid.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder