Senior kleine hondenbrok

12,49

Excl. BTW: €10,32

Excl. BTW:
€10,32
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Hondenbrok
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

SENIOR hondenbrokken

SENIOR brokken voor honden van VITALstyle is een complete voeding, alles zit er in wat de oudere hond nodig heeft. De spijsvertering werkt trager en de organen kunnen wel
 extra ondersteuning gebruiken. De speciale ingrediënten in SENIOR brokken hond zorgen ervoor dat de spijsvertering optimaal verloopt en de hond zijn vitaliteit behoudt. En dat merk je aan het gedrag!

Zijn vacht glanst en hij heeft weer plezier in het leven! De smakelijke brokjes met kruiden zijn krokant, wat goed is voor het gebit.

Volledige hondenvoeding

SENIOR honden brokken bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen.
at doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat bijdraagt aan een goede vertering. 

Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. Er ontstaan geen eiwitreststoffen die voor problemen kunnen gaan zorgen!

De 100% natuurlijke senior honden brokken bevatten geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd.
Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. 

Aan SENIOR is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid.
De combinatie van alle soorten samen maakt de werking van senior honden brokken nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld. 

In SENIOR zitten onder meer de volgende 4 kruiden:

  • Cichorei ondersteunt bij een goede vertering
  • Duizendblad ter ondersteuning van de nieren
  • Zoethoutwortel ondersteunt bij de bescherming van het slijmvlies van maag en darmen
  • Mariadistel ondersteunt de lever en de gal

Tips bij SENIOR honden brokken

  • Bewegen ondersteunt en draagt bij aan een goede gezondheid van jouw hond, vooral ook als de hond ouder wordt.  Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering,
  • die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door te bewegen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
  • Als je overschakelt van een ander merk naar de VITALstyle hondenvoeding, is het advies enkele dagen beide soorten te mengen en het aandeel VITALstyle brokjes
  • steeds wat te verhogen. Zo went de spijsvertering van jouw hond. Bij overschakeling binnen het VITALstyle assortiment is menging niet nodig.

Voedingsadvies

(1 kopje is ca. 60 gram SENIOR). De aangegeven heoveelheid verdelen over 2 maaltijden per dag.

Moeiteloos genieten

De SENIOR Kleine Brok bevat alles wat de oudere hond nodig heeft. Een hond wordt als Senior beschouwd als de hond minder Actief wordt en meer slaapt.
Dit is niet afhankelijk van de leeftijd, maar van de ouderdomsverschijnselen. Zodra jouw hond hiermee te maken krijgt is het tijd voor Senior Kleine Brok:
de grootte van de brok is aangepast naar een formaat waardoor ook de oudere hond van een kleiner ras voortaan moeiteloos een complete maaltijd binnenkrijgt.
Deze grootte is bevorderlijk voor het kauwen en goed voor het gebit van de kleine hond. Een mooie oplossing wanneer de hond doorgaans moeite heeft met het verwerken van grotere brokken.

Met zorg samengesteld!
SENIOR Kleine Brok is een krokante brok die goed is voor het gebit en lekker weg kauwt. De brokken zijn samengesteld uit een breed scala aan ingrediënten:
meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen wij bewust. Hierdoor wordt namelijk de
spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. De 100% natuurlijke
voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid.

Tips bij SENIOR Kleine Brok

  • Schakel je over van een ander merk voer?  Meng SENIOR Kleine Brok dan eerst een paar dagen met het huidige voer. Verhoog het aandeel VITALstyle steeds met kleine stapjes.
  • De spijsvertering kan op deze manier geleidelijk aan wennen. Schakel je over binnen het VITALstyle-assortiment? Dan is menging niet nodig.

Voedingsadvies

(1 kopje is ca. 60 gram SENIOR). De aangegeven hoeveelheid verdelen over 2 maaltijden per dag.

Gewicht   SENIOR/dag
0-3 kg          <70 g
3-6 kg     70-130 g
6-10 kg   130-200 g
10-15 kg   200-265 g
15-20 kg   265-330 g
20-25 kg   330-410 g
>25 kg        410 - >

SENIOR is geschikt voor de oudere hond van alle rassen.

Samenstelling

Mix van rund, varken, lam (gedroogd), tarwe, kip (gedroogd), maïs, dierlijk eiwitextract (vetkanen), gerst, rijstzemelen, kruidenmix (waaronder duizendblad 0,07%, 
mariadistel 0,07%, chichoreiwortel 0,14%), tarwegries, bietenpulp, zonnebloemolie, dierlijk vet (gevogelte, rund), gist, geëxtraheerde sojabonen (getoast), lijnzaad, inuline (bron van FOS), zalmolie (min 0,5%).

Analystische bestanddelen

Ruw eiwit   21,6%
Ruw vet   10,7%
Ruwe as   6,1%
Ruwe celstof 3,0%
Calcium   1,2%
Fosfor   0,9%
Natrium   0,19%

Sporenelementen

Ijzer II sulfaat monohydraat   85,5 mg/kg
Mangaan II oxide     31,0 mg/kg
Koper II sulfaat pentahydraat   15,0 mg/kg
Zinksulfaat monohydraat   150,0 mg/kg
Jodium Calciumjodaat, watervrij     1,5 mg/kg
Selenium Natriumseleniet     0,3 mg/kg

Vitaminen

A    16875 iE/kg
D3      1688 iE/kg
E   113,0 mg/kg
B1      8,1 mg/kg
B2    12,2 mg/kg
B5    50,6 mg/kg
B6      4,5 mg/kg
B12    67,0 mg/kg
C    22,5 mg/kg
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder