Over ons

Wij zijn de Bordercollies Scott en Rocky, Bruintje de geit en Kruimel het Fjordenpaard, wie die kat is weten we niet maar ze is wel knap. Wij hebben een helemaal te gek vrouwtje die Debbie Huisveld heet. Bij ons lopen er nog een paar vriendjes rond zoals Tupperware de haan die met zijn Hennen gezellig bij Bruintje en de 2 andere geitenvreindjes mag lopen. Ook ik Kruimel heb nog een Fjordenzusje Mupke genaamd en wat andere Fjordenvriendinnen en een "Luxe" paard Joe de Haflinger bij me in de weide ofwel een gezellige beestenbende.
O ja voordat we het vergeten bij ons vrouwtje loopt ook nog een manneke rond die zichzelf "ons baasje" noemt. We laten hem maar in die waan...wink

Ons vrouwtje is altijd in de weer met ons en haar uitlaathondjes. De hondenuitlaatservice is de basis voor het bedrijfje daarnaast maakt ze zelf onderandere hondenriemen en halsbanden speciaal op verzoek van haar klanten. Echt tof wij hebben er zelf ook wel eens eentje om. Wat ook tof is, maar vooral lekker vinden wij het voer van Vitalstyle. Dit is 100% natuurlijk en daar houden wij van. Wil je dat ook aan je vriendjes geven bestel het dan gewoon in deze webshop. Af en toe houden wij ook wel eens van wat anders in ons buikje en daarvoor heeft ons vrouwtje speciaal voor de hondjes een assortiment aan snacks. Heerlijke kluiven, botten, pezen en andere lekkere, veelal natuurlijke, snacks zijn ook te koop in kleine stuks verpakking of gewoon een lekkere volle zak. Voor iedereen wat wils. Wij raden aan om eens goed rond te kijken op de website. Kun je iets niet vinden, laat dan gewoon een berichtje achter en dan beantwoord ons vrouwtje je zo snel mogelijk. 

High Paw
Kruimel, Bruintje, Scott, Rocky en onze andere vriendjes