Huid + Vacht kattenbrok

23,29

Excl. BTW: €19,25

Excl. BTW:
€19,25
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kattenbrok
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Een gezonde huid en vacht met HUID+VACHT  

De speciale HUID+VACHT dieetvoeding van VITALstyle pakt het probleem bij de basis aan. Door de kat voeding met goed verteerbare ingrediënten te geven en de spijsvertering actief te ondersteunen,
wordt de huid niet belast maar ondersteund. Huid+Vacht bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren uit o.a. borageolie, Zalmolie en lijnzaadolie.
Deze ingrediënten zijn heel belangrijk voor een goede huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. De kat houdt een mooie en gezonde huid en vacht. 

VITALstyle filosofie 

Huid+Vacht bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen.
Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.  

Natuurlijk & dierproefvrij 

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E
zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de VITALstyle diervoeding dierproefvrij! 

Dieetvoeding 

Huid+Vacht is een dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Voer het ten hoogste 2 maanden, waarna evaluatie. 

Kruiden in Huid+Vacht volledige dieetvoeding voor de kat 

Alle soorten diervoeding van VITALstyle bevatten unieke kruidenrecepturen; passend bij het probleem dat speelt of bij de leeftijd van het dier.
 Elke receptuur bevat meer dan 10 soorten kruiden, vanuit kennis en ervaring  samengesteld. Zij zorgen voor een blijvend gezonde spijsvertering en een goede voeropname.
Dit zorgt voor een goede diergezondheid en resulteert, samen met de andere ingrediënten, in een gezonde en vrolijke kat. 

Tips bij Huid+Vacht kattenbrokjes

  • Huid+Vacht is geschikt voor katten van elk ras en elke leeftijd. 
  • De klachten kunnen in het begin erger worden. Schrik dan niet, maar houd juist vol. 
  • Om de voeding de kans te geven het werk optimaal te doen, is het belangrijk de kat geen andere voedingsmiddelen te geven dan Huid+Vacht, desgewenst gecombineerd  met Huid+Vacht volledige dieetvoeding in blik.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder