Hoe werkt het? Welkom bij onze activiteit uitlaatservice voor honden in de omgeving van Breda, Bavel, Dorst en Teteringen.

Ben je op zoek naar een uitlaatservice voor uw hond. Wij hebben nog enkele plaatsen vrij!

Dagelijks lopen wij met onze roedel van maximaal 10 honden een ochtend-, en middagronde in de Seterse bossen nabij Dorst. Hier kunnen de honden heerlijk loslopen en ravotten met elkaar. De wandeling duurt circa 1 uur en onze ervaring leert dat dit lang genoeg is voor de honden om lekker beweging te krijgen en hun energie kwijt te raken.


Hoe werkt het

Je hond wordt thuis opgehaald met onze speciaal hiervoor ingerichte bus. Tijdens de rit zitten de honden veilig in een ingebouwde kennel.

Nadat alle honden zijn opgehaald begeven we ons richting het bos waar we ruim een uur rondlopen. In het bos is voldoende gelegenheid voor de honden om te snuffelen, te graven, te spelen en uiteraard hun behoefte te doen.

Na de wandeling worden de honden indien nodig even afgedaan met een handdoek, bij warm weer voorzien van wat drinken en bij koud weer lekker een handdoekje om op te liggen. De honden worden weer thuis gebracht waar we in overleg eventueel eten kunnen geven.

Kijk  hier voor onze tarieven.

Gratis Voerservice als klant van de uitlaatservice
Ook kun je gratis gebruik kan maken van onze voerservice, wat betekend dat je bij ons voer koopt wat wij vervolgens bij je thuis afleveren. Zo kom je nooit zonder te zitten en hoef je niet de zware zakken tijdens de boodschap mee te nemen. Wij hebben gekozen voor het merk Vitalstyle, dat zich sterk in de markt onderscheidt door zijn 100% natuurlijk voer. Voor elke hond (maar ook kat of paard) groot of klein, dik of dun, oud of jong is er een voer en of aanvullende voedingssupplementen ontwikkeld. Kijk hiervoor in onze webshop.