Care Senior kattenbrok

5,99

Excl. BTW: €4,95

Excl. BTW:
€4,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kattenbrok
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Senior volledige kattenvoeding voor de oudere kat​ 

SENIOR Care volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat alles wat de oudere kat nodig heeft. Voor een goede gezondheid van de kat is een  actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar.
De goed verteerbare ingrediënten in Senior volledige kattenvoeding zorgen voor een actieve spijsvertering en goed werkende klieren. 

De goed verteerbare ingrediënten in de voeding zorgen voor een actieve spijsvertering. Door de vezels in de voeding verlaten de kattenharen op een natuurlijke manier het lichaam.
De Zalmolie heeft een gunstige invloed op de gezondheid en de voeding bevat prebiotische vezels voor een evenwichtige darmflora. 
Voor een gezonde en vitale kat, ook als hij wat ouder is! 

Volledige speciale kattenvoeding 

Senior Care kattenbrokjes bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust.
Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. Er ontstaan geen eiwitreststoffen waar de kat last van kan krijgen. 

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. 

Met lekkers uit de natuur! 

Aan Senior Care is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid.
De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld. 

In Senior Care kattenbrokjeszitten onder meer de volgende 4 kruiden: 

  • Brandnetel werkt bloedzuiverend 
  • Cichoreiwortel voor een goede vertering 
  • Heermoes goed de nierfunctie en urinewegen 
  • Valeriaanwortel voor een optimale maag- en darmwerking

Tips bij  Senior Care kattenbrokjes 

  • Wanneer een kat zich ‘ouder’ gaat gedragen is niet leeftijdsafhankelijk. Pas als de kat trager wordt en minder vrolijk en vitaal oogt, is het tijd om over te schakelen op Senior Care kattenvoeding. 
  • Een kat is vaak geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn.  Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat. 
  • Is jouw kat op leeftijd en kan hij moeilijk kauwen? Week de brokjes dan even voor in lauw water!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder