Care Plus kattenbrok

5,99

Excl. BTW: €4,95

Excl. BTW:
€4,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kattenbrok
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Kattenbrokken voor extra ondersteuning 

CARE Plus volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat alles wat een kat nodig heeft en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Voor een goede gezondheid van de kat is een actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar.
De goed verteerbare ingrediënten in Care Plus volledige kattenvoeding ondersteunt een actieve spijsvertering en goed werkende klieren. 

Door de vezels in de voeding verlaten de kattenharen op een natuurlijke manier het lichaam. De Zalmolie heeft een gunstige invloed op de gezondheid en prebiotica zijn goed voor een evenwichtige darmflora. Care geeft extra ondersteuning! 

Volledige kattenvoeding 

Care Plus volledige kattenvoeding bevat een breed scala aan ingrediënten, meerdere soorten vlees en diverse, goed verteerbare, dierlijke en plantaardige eiwitbronnen, granen en andere natuurlijke grondstoffen, zoals kruiden. Dat doen we bewust.
Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. 

Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. Er ontstaan geen eiwitreststoffen waar de kat last van kan krijgen. 

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen onder meer voor een uitstekende houdbaarheid. 

Meerdere katten in huis? Dan is het geen enkel probleem als ook de andere katten CARE Plus eten. CARE Plus geeft wel extra ondersteuning, maar het is geen dieetvoeding. Je kunt wat dat betreft ook alle katten CARE Plus geven, de voeding heeft niet een dergelijke invloed dat het negatief zou kunnen uitpakken bij katten die goed in hun vel zitten. Wij horen regelmatig dat katten vanaf hun volwassenheid een levenlang CARE Plus eten. Ze vinden het vaak erg lekkere brokjes! 

Met lekkers uit de natuur! 

Aan Care Plus volledige kattenvoeding is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid.
De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld. 

In Care Plus zitten onder meer de volgende 4 kruiden: 

  • Berkenblad ondersteunt de nieren 
  • Mariadistel voor de lever en gal 
  • Valeriaan voor een ontspannen maag- en darmwerking 
  • Zoethoutwortel ondersteunt de spijsvertering 

Tips bij Care Plus kattenbrokken

  • CARE Plus is geschikt voor katten van alle leeftijden, maar volwassen katten en oudere katten hebben het vaakst deze extra zorg nodig.   
  • Een kat is vaak geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn.  Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat. 
  • Is uw kat op leeftijd en kan hij moeilijk kauwen? Week de brokjes dan even voor in lauw water!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder