Care met Rund natvoer - 200gr

2,79

Excl. BTW: €2,31

Excl. BTW:
€2,31
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Natvoer Kat
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Care met Rund vleesvoeding voor je kat 

Care met Rund natvoer van VITALstyle is een volledige vleesvoeding voor de kat. Het is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is.
Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur. Het is natuurlijk en geschikt voor alle rassen. 

De voeding is verpakt in blikjes van 200 gram. Blik heeft meerdere voordelen: tot het geopend wordt kan het buiten de koelkast bewaard worden, pas na opening is koeling noodzakelijk.
Zo kan het vlees enkele dagen bewaard worden. Daarbij is blik volledig recyclebaar, dus een duurzaam materiaal. 

Care met Rund vleesvoeding in blik is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt.
Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten. 

Geen toevoegingsmiddelen 

Care met Rund vleesvoeding voor de kat bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees.
Care met Rund vleesvoeding in blik voor de kat is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij! 

Kruiden in Care met Rund vleesvoeding voor de kat 

Kruiden kunnen bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. Care met Rund vleesvoeding in blik bevat onder meer peterselie en catnip. Peterselie geeft een actieve ondersteuning aan de nieren.
Catnip, oftewel kattenkruid, behoort tot de muntfamilie. Dit plantje bevordert de spijsvertering en daarnaast zijn katten dol op de geur! Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat. Voor een vitale en vrolijke kat!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder