Blaasgruis natvoer - 200gr

3,29

Excl. BTW: €2,72

Excl. BTW:
€2,72
Beschikbaarheid:
Helaas, tijdelijk niet leverbaar
Model:
Natvoer Kat
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Kattenvoeding bij Blaasgruis 

Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik voor de kat is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is. Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur.
VITALstyle Blaasgruis natvoer bevat een urineverzurende stof waardoor struvietkristallen en -stenen worden opgelost. Dit helpt om al aanwezig  Blaasgruis (struviet) te verminderen.
Daarbij bevat het vlees een laag gehalte aan magnesium, fosfor en eiwitten, hierdoor wordt het risico op vorming van nieuw Blaasgruis verkleind. Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik
is natuurlijk en geschikt voor alle rassen. De voeding is verpakt in blikjes van 200 gram. Blik heeft meerdere voordelen. Totdat het geopend wordt kan het buiten de koelkast bewaard
worden, pas na opening is koeling noodzakelijk. Zo kan het vlees enkele dagen bewaard worden. Daarbij is blik volledig recyclebaar, dus een duurzaam materiaal.
 Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik voor de kat is compleet samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt.
Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten. 

Geen kunstmatige toevoegingen 

Het product bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s.  Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees.
Blaasgruis dieetvoeding in blik is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij! 

Kruiden in Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik 

Kruiden kunnen iets bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik is voor de kat bevat onder meer brandnetel en paardenbloem.
Brandnetel ondersteunt actief de nieren en werkt bloedzuiverend. Paardenbloemwortel is goed voor de lever. Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder