Blaasgruis kattenbrok

23,29

Excl. BTW: €19,25

Excl. BTW:
€19,25
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kattenbrok
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dieetvoeding met urineverzurende werking 

Blaasgruis volledige dieetvoeding voor de kat helpt al aanwezig Blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van Blaasgruis door de urineverzurende werking.
Het bevat een laag magnesium, fosfor en eiwitgehalte (echter wel hoogwaardig eiwit) waardoor het risico op de vorming van struviet wordt verkleind. Het bevat urineverzurende
stoffen waardoor bestaande struvietkristallen en -stenen worden opgelost. De ingrediënten van Blaasgruis volledige dieetvoeding voor de kat zorgt voor een goede blaaswerking. Daar worden kat en baas vrolijk van! 

VITALstyle filosofie 

Blaasgruis volledige dieetvoeding voor de kat bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust.
Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.  

Natuurlijk en dierproefvrij 

De natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E
zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de VITALstyle diervoeding dierproefvrij! 

Kruiden in Blaasgruis volledige dieetvoeding 

Alle soorten diervoeding van VITALstyle bevatten unieke kruidenrecepturen; passend bij het probleem dat speelt of bij de leeftijd van het dier. Elke receptuur bevat meer dan 10 soorten kruiden,
vanuit kennis en ervaring  samengesteld. Zij zorgen voor een blijvend gezonde spijsvertering en een goede voeropname. Dit zorgt voor een goede diergezondheid en resulteert, samen met de andere ingrediënten,
in een gezonde en vrolijke kat. 

Enkele kruiden nader bekeken: 

  • Cranberry is een rijke bron van natuurlijke vitamine C 
  • Berkenblad ondersteunt de nieren 
  • Smalle weegbree ondersteunt de blaas 
  • Heermoes ondersteunt de nieren 

Tips bij Blaasgruis kattenbrokken 

  • Naast Blaasgruis volledige dieetvoeding geen ander voedingsmiddelen geven aan de kat. Het kan wel gecombineerd worden met VITALstyle Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik. 
  • Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater is voor de kat. Hoe meer de kat drinkt, hoe beter het is voor de nieren en de blaas. De kat is van nature een slechte drinker, wat niet meehelpt bij blaasproblemen. 
  • Bewegen is voor een goede gezondheid van de kat erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering. Door te bewegen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen. 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder