Adult Kip natvoer - 400gr

3,79

Excl. BTW: €3,13

Excl. BTW:
€3,13
Beschikbaarheid:
Helaas, tijdelijk niet leverbaar
Model:
Natvoer hond
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
VITALstyle

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Adult Kip ​

Vleesvoeding van VITALstyle is een uitgebalanceerde en heerlijke mix van vers vlees, groenten, aardappel en kruiden. Het heeft een hoog vleesgehalte en is perfect verteerbaar.
Als je het blikje opent zie je de mooie vleesstructuur. Het vlees bestaat niet uit slachtafval , maar alleen uit hoogwaardige ingrediënten.

De blikvoeding van VITALstyle is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt.
Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden.
Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten.

Na opening kan het blikje zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden.

De vleesvoeding is natuurlijk. Het bevat geen soja of granen, conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook wordt er geen zout of suiker aan toegevoegd.

100% pure verwennerij

De vertering van vet is afhankelijk van het pancreas-enzym lipase. Bij chronische pancreas-insufficiëntie is de aanmaak van dit enzym zeer beperkt. Verlaging van het vetgehalte is één van de mogelijkheden de verhouding lipase en vet in balans te brengen, zodat een goede vetvertering kan plaatsvinden. 

Vleesvoeding van VITALstyle kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en jouw hond zich goed bij voelen.

Sommige honden zijn overActief; van zichzelf, door het ras, of doordat er veel aan hondensport of drijven wordt gedaan. Dan wil een brokkenmaaltijd wel eens aan de energiearme kant zijn. In dat geval kun je er prima vlees bij geven voor extra energie.

Tips bij Adult Kip

  • Heb je een kleine hond?  Dan lukt het misschien niet om het blikje Adult Kip binnen 4 dagen op te eten. Je kunt een deel van het vlees prima in de vriezer bewaren.
  • Adult Kip is heel handig voor een dagje uit of op vakantie! Je stopt een blikje gemakkelijk in je tas en je hebt altijd eten voor de hond bij je!
  • Wist je dat er een speciaal en handig dekseltje is waarmee je het geopende blikje afsluit? Heb je dat nog niet? Vraag het dekseltje dan direct aan via deze site.
  • Ook als je Adult Kip gebruikt als beloning kun je het in de vriezer bewaren. Je maakt van het vlees eerst kleine blokjes. Deze doe je in een zakje of bakje en vriest ze in tot het moment van gebruik.

Voedingsadvies per dag

Gewicht   Gram
1-5 kg       100-250
5-10 kg       250-450 
10-20 kg       350-800
20-30 kg     700-1600
30-40 kg   1600-1800

Samenstelling

65% kip, 28,8% bouillon, 5% wortel, 1% mineralen, 0,1% lijnzaadolie, 0,1% kruiden (o.a. Duizendblad en Paardenbloem)

Analystische bestanddelen

Ruw eiwit   10,7%
Ruw vet   6,7%
Ruwe as   2,5%
Ruwe celstof 0,5%
Vocht   75,0%

Sporenelementen

Zink als Zinksulfaat Monohydraat 15,00 mg
Mangaan als Mangaan II sulfaat   3,00 mg
Jodium Calciumjodaat, watervrij   0,75 mg

Vitaminen

D3 (E671)     200 iE/kg
Vitamine E all rac-alfa-Tocopherolacetat      30 mg
Vitamine C (E300)           40 g
Vitamine B1        13 mg
Vitamine B2          6 mg
Vitamine B6          3 mg
Vitamine B12        75 mg
Vitamine B3        17 mg 
Vitamine B5        12 mg
Follumzuur       0,60 mg
Biotine      300 mcg
Choline chloride      700 mg
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder